Advies

Den Ridder Advocatuur kan u als advocaat bijstaan in verschillende procedures. Of het nu gaat om een kort geding, een ontslagprocedure of begeleiding bij een reorganisatie; wij zijn er voor u.

Onze specialisatie is arbeidsrecht, maar ook voor andere zaken kunt u bij ons terecht. Voor een conflict over betaling, het opstellen van een contract of het incasseren van een vordering. Naast uw advocaat zijn wij graag uw sparringpartner voor juridische en strategische kwesties. In een vroeg stadium kunnen wij u begeleiden en wijzen op juridische risico’s en eventuele consequenties. Hierdoor kunnen kostbare procedures worden voorkomen.

Niet alle problemen zijn even complex. Zo kan het voorkomen dat u als ondernemer een personeelshandboek nodig heeft, dat voldoet aan de specifieke bedrijfsomstandigheden en juridische vereisten. Of u wilt controleren of uw bestaande overeenkomsten nog ‘up to dateĀ“ zijn. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Voor specifieke adviesopdrachten spreken we met u een vaste prijs af. Wel zo duidelijk.